+31(0)13-4685474

Aarding aanbrengen

Aarding aanbrengen door Aardnet

Aardnet is gespecialiseerd in aarding plaatsen. Deze aardingssystemen kunnen worden aangelegd in verschillende vormen en varianten, waarbij Aardnet altijd maatwerk levert. Met zorg en vakmanschap wordt een aardingssysteem bij u geplaatst.

Een goede veiligheidsaarding voorkomt dat elektrische apparaten onder spanning komen te staan. Een aarding plaatsen vergt zorg en vakmanschap, waarvoor u bij Aardnet terecht kunt.

Aarding leveren door een aardpen te laten slaan

Nu elektrische installaties vaak geen veiligheidsaarding meer kunnen hebben via de waterleidingen, gebruiken we tegenwoordig doorgaans een aardpen. Een aardpen is een lange staaf of ‘pen’ die in verbinding staat met het elektrische circuit. Deze aardpen drijven we de grond in om ervoor te zorgen dat uw voeding op tijd wordt uitgeschakeld bij een aardfout in de installatie, dit noemt men aardpen slaan. Oudere woningen hebben er meestal geen, maar moderne woningen zijn altijd voorzien van een aardpen. Vanaf midden jaren ’70 werd een aardpen slaan namelijk verplicht bij woningen. Wilt u een aardpen laten slaan voor een veilige aarding van uw elektrische installatie? Schakel dan Aardnet in: wij kunnen binnen 24 uur bij u een aardpen slaan. Lees ook meer over aardpen meten.

Mocht u twijfelen over uw veiligheidsaarding, neem dan gerust contact op.

Vraag nu een offerte aan.