+31(0)13-4685474

Bliksembeveiliging Den Bosch

Bliksembeveiliging in Den Bosch regelt u snel en eenvoudig bij Aardnet. Het kan ook in Den Bosch gebeuren dat de bliksem inslaat tijdens een onweersbui en het is daarom van cruciaal belang uw woonhuis, bedrijfspand, maar ook uw festivaltent te beveiligen tegen bliksem. 

Bliksembeveiliging Den Bosch

Aardnet is specialist op het gebied van bliksembeveiliging. Ons werkgebied is Zuid-Nederland en wij installeren dan ook met grote regelmaat bliksembeveiling in Den Bosch. Met goed aangelegde bliksembeveiliging beschermt u uw pand en apparatuur tegen blikseminslag en voorkomt daarmee brand en andere schade. Onze experts inventariseren voor u welke bliksembeveiliging in uw situatie het meest geschikt is en zorgen dat deze bliksembeveiliging op maat deskundig wordt geïnstalleerd.

Aardpen slaan

Wilt u veiligheid voor de elektrische apparatuur in uw woning of bedrijfspand? Dan is het laten slaan van een aardpen exact wat u zoekt. Nieuwe, moderne woningen zijn altijd uitgerust met deze verplichte pen, maar bij oudere woningen is een aardpen niet standaard aanwezig. Zeker met het toenemend aantal elektrische apparaten kan een aardpen echter zorgen voor veiligheid en rust omdat u de overspanningsbeveiliging hiermee goed regelt. Het slaan van een aardpen zorgt er voor dat uw elektra intact blijft bij blikseminslag, maar ook bij kortsluiting voorkomt u problemen.

✓ Een meerderheid van de lezers van deze pagina vroeg een vrijblijvende offerte aan.


Onweer tijdens een festival in Den Bosch

Tijdens feesten en festivals in Den Bosch worden tenten gebruikt die over het algemeen nog niet zijn voorzien van bliksembeveiliging. Tijdens een onweersbui kan dit gevaar opleveren voor zowel muzikanten als bezoekers, maar natuurlijk ook voor de kostbare apparatuur die tijdens een festival aanwezig is. Organiseert u een festival of feest in Den Bosch? Dan is het ook zeker verstandig contact op te nemen met Aardnet voor een goede bliksembeveiliging tijdens het festival.