+31(0)13-4685474

Bliksembeveiligingsinstallatie in Noord Brabant

Bliksem is en blijft een ding wat vele mensen bezig houdt, maar niet iedereen is er even blij mee. Elke seconde schiet er wel ergens een bliksemschicht uit de lucht. Met goede bliksembeveiliging wordt uw pand en apparatuur beschermt. U wilt toch immers niet dat uw peper dure tv, computer of koelkast kapot gaat? Een gevolg van blikseminslag kan brand zijn met alle gevolgen van dien. 

Voorkom schade door bliksem, Aardnet helpt u graag verder!

Bliksembeveiligingsinstallatie in Noord-Brabant!

Een goede aardinginstallatie kan verticale bliksemontladingen voorkomen. Verticale bliksemontladingen zoeken een weg van de wolken naar de aarde, wanneer uw gebouw in deze cyclus komt kan dit fikse schade opleveren. Een bliksembeveilingsinstallatie bestaat uit drie delen namelijk een opvanginstallatie, de afgaande leidingen en de aardinginstallatie.

Veilige opvanginrichting

De opvanginstallatie staat vaak boven op het gebouw en vangt zoals de naam al zegt de bliksem op, voordat deze het gebouw raakt. Vervolgens zorgen de afgaande leidingen dat de bliksem langs het gebouw naar beneden wordt geleid. De aardinstallatie zorgt er uiteindelijk voor dat de bliksem in de aarde wordt geleid. En zo voorkomt u schade!

Offert aanvragen »