+31(0)13-4685474

Bliksembeveiliging Brabant

Bliksem kan altijd en overal ineens inslaan. Het is dan ook belangrijk om uw woning, bedrijfspand of uw festivaltent goed te beveiligen tegen blikseminslag. Bliksembeveiliging in Brabant regelt u snel en eenvoudig bij Aardnet.

Belang van bliksembeveiliging

Blikseminslag kan erge gevolgen hebben. Er kan brand ontstaan, apparatuur kan beschadigen en ook uw pand kan schade oplopen. Bliksembeveiliging zorgt ervoor dat de bliksem veilig naar de aarde wordt geleid. Dit voorkomt schade aan uw gevoelige apparatuur en zelfs brand die ontstaat door blikseminslag. Een beveiligingsinstallatie bestaat uit drie delen namelijk een opvanginstallatie, de afgaande leidingen en de aardingsinstallatie. Ook uw woning, bedrijfspand, evenement of festival beschermen we graag tegen blikseminslag met betrouwbare bliksembeveiliging Brabant.

Wat kost bliksembeveiliging?

Dat is een logische vraag. Echter is het antwoord afhankelijk van een groot aantal factoren, hierbij moet u denken aan de grootte van de woning, het soort dak, het materiaal van het dak en of er bijvoorbeeld zonnepanelen aanwezig zijn op het dak. Wanneer u interesse hebt in de diensten van Aardnet kunt u het beste even contact met ons opnemen, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw woning en tevens kunnen wij u dan een geheel vrijblijvende prijsopgave geven.

Bliksembeveiliging bedrijven in Brabant

Aardnet is gespecialiseerd in bliksembeveiliging bij bedrijfspanden. De bescherming van bedrijfspanden is tegenwoordig veel belangrijker. Dit komt doordat de meeste bedrijven steeds meer werken met belangrijke apparatuur. Het is dan erg belangrijk dat deze niet beschadigen door blikseminslag. Er zijn ontzettend veel processen geautomatiseerd en u wilt niet dat het bedrijf niet meer kan functioneren vanwege bliksemschade. Met overspanningsbeveiliging voor bedrijven kunt u dit voorkomen.

Beveiliging van uw evenement of festival in Brabant

Voor veel evenementen en festivals worden tenten en podia met veel apparatuur gebruikt. Blikseminslag kan veel schade, maar ook gevaar meebrengen wanneer het inslaat tijdens een festival of evenement. Het is dan ook belangrijk om uw festivaltenten en podia goed te beschermen tegen blikseminslag. Aardnet kan uw festival en evenementen voorzien van betrouwbare bliksembeveiliging.

Specialist bliksembeveiliging Brabant

Aardnet is dé specialist bliksembeveiliging Brabant. Wij hebben veel woningen, bedrijven en festivaltenten voorzien van bliksembeveiliging in Zuid-Nederland. Aardnet is gevestigd in Tilburg en vooral in Brabant actief voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Onze experts zullen uw situatie inventariseren, waar zij aan de hand hiervan de meest geschikte bliksembeveiliging bij u professioneel zullen installeren. Wij werken uiteraard volledig volgens de Europese normen en regelgeving. Aardnet voorziet u graag van bliksembeveiliging Brabant.

Vraag een vrijblijvende offerte aan