+31(0)13-4685474

Bliksembeveiliging bedrijven

Aardnet is gespecialiseerd in bliksembeveiliging bij bedrijven. Door de toenemende automatisering bij bedrijven wordt de noodzaak om bedrijfspanden te beschermen tegen blikseminslag steeds groter. Aardnet heeft ruime ervaring in het aanbrengen van bliksembeveiliging bij bedrijfspanden en voert dit graag ook voor uw bedrijf uit.

Bliksembeveiliging bedrijven

Bij onweer kan een blikseminslag flink wat schade veroorzaken bij een bedrijf. Zoveel processen zijn geautomatiseerd en u wilt toch niet dat door een blikseminslag deze processen worden verstoord of machines zelfs geheel niet meer functioneren. Het aanleggen van deugdelijke bliksembeveiliging is dan ook van groot belang voor vrijwel ieder bedrijf in Nederland. 

Voorkom blikseminslag

Bliksembeveiliging zorgt ervoor dat de bliksem veilig naar de aarde wordt geleid. Dit voorkomt schade aan uw gevoelige apparatuur en zelfs brand die ontstaat door blikseminslag. Ook de veiligheid van uw werknemers is verzekerd door een goede bliksembeveiliging van uw bedrijfspand. Wij werken uiteraard volledig volgens de Europese normen en regelgeving (NEN-EN-IEC 62305).

Uitwendige en inwendige bliksembeveiliging

Aardnet voert altijd eerst een inspectie en analyse van de veiligheidsrisico's voor uw bedrijfspand uit waarbij wij bepalen welk type bliksembeveiliging voor u noodzakelijk is. Hierbij is onderscheid tussen uitwendige en inwendige bliksembeveiliging. Op basis van onze analyse ontvangt u een voorstel met onze aanbeveling die op maat voor uw bedrijfspand wordt vastgesteld. Vervolgens installeren wij de bliksembeveiliging die past bij uw bedrijfspand. Ook voeren wij regelmatig onderhoud en inspecties uit zodat uw bliksembeveiliging altijd optimaal functioneert.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijf