+31(0)13-4685474

Het festivalseizoen is weer geopend!

Geplaatst: 20-05-2019

De zomer is het seizoen van de festivals en de eerste zijn alweer achter de rug. Er zijn zowel grote en nationaal bekende festivals als Lowlands en Pinkpop, maar steeds vaker zie je ook lokaal en regionaal georganiseerde festivals. Bang om een weekend zonder festival door te brengen hoef je niet te zijn want tot eind september kan je bijna altijd wel ergens terecht. 

Als bezoeker houd je helemaal geen rekening met de maatregelen die genomen zijn om jou een zo veilig mogelijk festival-bezoek te garanderen. Denk hierbij aan zichtbare beveiliging in de vorm van bewakers of beveiliging tegen brand. Maar vergeet niet de beveiliging tegen blikseminslag! Wanneer een grote groep mensen samenkomt is bliksembeveiliging erg belangrijk. Zeker tijdens het zomerse festivalseizoen wanneer onweer vaker voorkomt.

Dit festivalseizoen zijn wij onder andere verantwoordelijk geweest voor de bliksembeveiliging van Loveland van Oranje in Amsterdam, Bevrijdingspop in Haarlem, Soenda in Utrecht en de Libelle Zomerweek in Almere. Hierbij werken we in opdracht voor de festivalorganisaties en verzorgen we de complete bliksembeveiliging van onder andere tribunes, tenten, lichtinstallaties, podia en aggregaten. Na vakkundige installatie ontvangt de organisatie een keuringscertificaat waarmee het evenement (bliksem)veilig van start kan!

Advies of hulp nodig met het bliksemveilig maken van uw evenement, zowel groot- als kleinschalig?

Heeft u nog vragen ten behoeve van de bliksembeveiliging van een evenement of festival? Of heeft u hulp nodig met het bepalen van de juiste manier van beveiliging? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij geven u graag advies. Of vraag een offerte aan. Dankzij onze jarenlange ervaring met bliksembeveiliging wordt uw evenement een bliksem-veilig feest! 

 

Contact Offerte 

« Nieuws overzicht