+31(0)13-4685474

Deskundige Bliksembeveiliger

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige bliksembeveiliger? Dan bent u bij Aardnet aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en België en hebben in de afgelopen jaren zeer veel ervaring opgedaan in alle aspecten van bliksembeveiliging en gerelateerde diensten.

All-round bliksembeveiliger

Wij mogen ons dan ook met recht een all-round bliksembeveiliger noemen. Ons werkgebied bevindt zich in heel Nederland en België en met onze teams bezoeken wij zowel particulieren als bedrijven en overheden om deze te voorzien van veiligheidsaarding, overspanningsbeveiliging en bliksembeveiliging.

Bliksembeveiliger en meer...

Onze expertise ligt naast bliksembeveiliging ook bij overspanningsbeveiliging en veiligheidsaarding. Wij zijn reeds 30 jaar actief in dit vakgebied. Uiteraard werken wij altijd volgens de geldende normen en voldoen wij dan ook aan de NEN-EN-IEC 62305 normen. De afgelopen jaren zijn wij ook zeer actief in de bliksembeveiliging van festivals. Bij deze evenementen waar veel mensen bij elkaar zijn is bliksembeveiliging essentieel, zeker aangezien veel festivals worden georganiseerd in het onweerseizoen.

Belang bliksembeveiliging

Elektrische apparaten zijn tegenwoordig overal aanwezig en dit maakt de noodzaak van goede aarding steeds groter. Met veiligheidsaarding kunt u voorkomen dat elektrische apparaten onder spanning komen te staan en zo mogelijk brandgevaar veroorzaken. Een overspanningsbeveiliging beschermt tegen de hoge spanningsverschillen die ontstaan wanneer de bliksem inslaat in uw pand of in de naaste omgeving.

Diensten

Aardnet installeert niet alleen bliksembeveiliging maar voert ook risico-analyses uit waarbij we u precies kunnen laten zien waar de risico's voor uw pand zich bevinden. Ook voor onderhoud en controle bent u bij ons aan het juiste adres. Wij inspecteren daarbij de aanwezige installatie en controleren zo de goede werking hiervan. In het kader van voorkomen is beter dan genezen adviseren wij zeker aan grote bedrijven altijd om een regelmatige inspectie uit te voeren. Van onze inspectie ontvangt u uiteraard altijd een rapportage.

Bliksembeveiliging voor:

  • Bestaande objecten
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Festivals en evenementen

 Vrijblijvende offerte aanvragen