+31(0)13-4685474

Bliksembeveiliging Festival en Evenementen

Geplaatst: 08-05-2016

Bliksembeveiliging tijdens festivals en evenementen

Het wordt warmer en de zon laat zich steeds vaker zien, het festivalseizoen komt er weer aan. Grote groepen mensen verzamelen zich om van muziek te genieten. Voor een organisatie natuurlijk belangrijk dat alle veiligheidsmaatregelen zijn getroffen en dat gedurende het festival alles vlekkeloos verloopt.

Bliksembeveiliging op festivals

Bliksembeveiliging mag binnen deze veiligheidsmaatregelen zeker niet ontbreken. Deze festivals worden doorgaans op grote open vlakte gehouden waarbij de podia, masten en tenten het hoogste punt vormen. Aangezien veel festivals in de zomer, ofwel in het onweerseizoen plaatsvinden maakt het belangrijk dat er maatregelen op het gebied van bliksembeveiliging worden getroffen om een veilig festival te garanderen en gevaar door onweer uit te sluiten

Aardnet regelt uw bliksembeveiliging

Aardnet is als gecertificeerd bedrijf uw aangewezen partner voor bliksembeveiliging op uw festival of evenement. Wij zijn werkzaam in Midden- en Zuid-Nederland en hebben veel ervaring met de bliksembeveiliging tijdens festivals. Benieuwd naar de mogelijkheden voor bliksembeveiliging? Neemt u gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

« Nieuws overzicht