+31(0)13-4685474

Bliksembeveiliging rieten daken

Laat uw rieten dak niet naar de bliksem gaan

Wanneer het onweert bent u binnenshuis het veiligst. In tegenstelling tot wat veel mensen denken heeft u geen grotere kans dat de bliksem inslaat als u elektronische apparatuur aan laat staan of uw mobieltje gebruikt. Wel is het handig om goede overspanningsbeveiliging te hebben, mocht het noodlot toch onverhoopt toeslaan.
Wanneer de bliksem inslaat in uw woning zal bliksem worden afgevoerd de grond in, als uw woning goed geaard is. Maar bij een woning met een mooi rieten dak, wordt dit toch een heel ander verhaal. Wanneer de bliksem inslaat in uw rieten dak zal de inslag onmiddelijke schade veroorzaken en de kans op brand is enorm. Wanneer een rieten dak vlam vat zijn de gevolgen niet te overzien. Gelukkig is er een mogelijkheid om de kans op blikseminslag aanzienlijk te verlagen. 

Donders goed in bliksemafleiding.

Aardnet is een echt familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in bliksemafleiding. We werken snel, veilig en transparant.
Naast bliksembeveiliging voor rieten daken bent u ook voor het beveiligen van uw bedrijfspand of festival bij Aardnet aan het juiste adres.

Zorg voor goede bliksembeveiliging op rieten daken

Onze bliksembeveiligng zorgt ervoor dat de bliksem veilig naar de aarde wordt afgeleid en niet in uw rieten dak. Zo voorkomt u brand en alle nare gevolgen vandien.
Bij het installeren van bliksembeveiligng op rieten daken plaatsen wij koperen of aluminium leidingen op uw dak. Zo ontstaat er een kooiconstructie die de stroom afvoert naar de aardingsinstalatieAardnet is gespecialiseerd in het installeren van bliksembeveiliging volgens de Europese norm NEN-EN-IEC 62305

Vraag een offerte aan