+31(0)13-4685474

Bliksemafleider plaatsen woonhuis

Bescherm uw woonhuis tegen bliksem en onweer schade met de bliksemafleiders van Aardnet.

Sommige mensen vinden bliksem een prachtige natuurlijke verschijning maar het kan wel degelijk zorgen voor minder prachtige taferelen. Er zijn over de hele wereld duizenden onweersbuien per dag en ook in Nederland komt het vaker voor dan lief is. U wilt niet dat er bij een onweersbui schade aan uw kostbare woonhuis komt en kies daarom voor een bliksemafleider van Aardnet. Een bliksemafleider trekt in principe geen bliksem aan maar wordt pas op 20 meter van het inslag punt beïnvloed. Doordat de lengte van de antenne het inslagpunt hoger maakt wordt de blikseminslag groter maar treft het niet uw dak!

Kies voor een bliksemafleider van Aardnet, vooral als uw een rietdak heeft

Wanneer de bliksem inslaat in een rieten dak is de schade vele malen groter dan wanneer dit bij een pannen dak gebeurt. Kies daarom altijd voor een bliksemafleider als uw in het bezit van een rietdak. Met de technologie van tegenwoordig kunt u een bliksemafleider prima wegwerken en hoeft het niet meer als een grote antenne op het dak bevestigd te worden. In Nederland hanteren we de NEN-EN-IEC 62305 bliksembeveilingsklasse en bij Aardnet voldoen wij aan alle eisen en normen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw rietdak

Beveilig uw tenten op festivals met een bliksemafleider

Aardnet is ook de specialist op het gebied van bliksemafleiders voor uw festivals en evenementen.  Zo hebben wij met onze expertise festivals als Defqon1, Extrema, Decibel, Qbase en awakenings al mogen voorzien van bliksembeveiliging.

Bekijk alle mogelijkheden voor festivals en evenementen

U kiest voor Aardnet omdat:

  • Expertise en vakmanschap
  • Betrokkenheid bij alle werkzaamheden
  • Hoge kwaliteit bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging
  • Flexibiliteit
  • Snelheid want uw veiligheid staat voorop!

Bij Aardnet denken wij in oplossingen, vraag vrijblijvend een offerte aan en verzeker u zelf voor een bliksemveilige omgeving! 

Bliksembeveiliging zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen? Dan is het belangrijk dat ook deze bliksembeveiliging krijgen. Dit komt niet doordat de kans groter is om bij zonnepanelen blikseminslag te krijgen. Dit komt doordat het materiaal goed beschermd moet zijn. Lees ook meer over Zonnepanelen aarden.

Bliksembeveiliging zonnepanelen